20 december 2021

Staphorster SGP steunt door lockdown getroffen ondernemers

De nieuwe lockdown treft ons allemaal. Vooral voor jonge ondernemers, die nog niet lang hun eigen bedrijf hebben, kan deze coronamaatregel een flinke tegenvaller zijn. Voor de SGP-fractie alle reden om een tweetal ondernemers te bemoedigen. 

Raadslid Jan Slager ging vandaag met twee jongeren op pad om een bloemetje te bezorgen bij twee jonge ondernemers. Claudia Stadtmüller neemt binnenkort de kapperszaak over van haar vader en is er nu al werkzaam. ‘Hopelijk kan ik in januari weer volop aan de slag in mijn eigen zaak’, aldus Stadtmüller, die blij was met de bloemen.  

SGP op bezoek bij Stadtmüller

Slager bezorgde ook bij Meesters Tweewielercentrum een boeket. Erik Hulst, nu in de zaak van zijn ouders werkzaam, hoopt in de toekomst ook eigenaar te worden. ‘Best spannend zo’n lockdown. Te meer omdat je ook niet weet onder welke voorwaarden je weer open mag gaan.’ Gezien de aangekondigde 2G-regel zijn deze zorgen niet onterecht. 

Laten we in deze moeilijke tijd de lokale ondernemers niet vergeten! Met elkaar kunnen we als gemeenschap bijdragen aan de toekomst van een vitaal Staphorst.